Hvordan skape gode exits?

 

Dato: 07.11.2017
Tid: 08:00- 09:45
Sted: Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Dronningensgt 12, 4.etg
Møteleder: Herbjørn Skjervold, styreleder Tequity Cluster

 

Velkommen til frokostmøte hos Tequity Cluster – «Hvordan skape gode exits?»

En god exit er enhver gründer og investors store drøm. Men hvordan skapes gode exits? Er det bare flaks, eller er det mulig å planlegge prosessen slik at sannsynligheten øker betydelig? Eivind Bergsmyr, partner i Viking Venture,  har vært tungt involvert i flere spennende og gode exits både som leder og investor. Først som administrerende direktør i Nacre som ble solgt til Honeywell for 750 mnok, deretter som styreleder i GasSecure som ble solgt til Dräger for 510 mnok. I begge tilfellene ble prisen langt høyere enn normale multipler skulle tilsi. Hvordan var dette mulig?

Knut Sandven som var administrerende direktør i GasSecure gir sine refleksjoner rundt selskapets exit. Knut er i dag administrerende direktør i CrayoNano og vi får høre om erfaringene fra GasSecure kan komme til nytte der.

Frokost serveres fra kl 0800.  Faglig program starter kl 0815.

 

 

2017-12-11T07:29:43+01:00