Internasjonal nettverkskveld på E. C. Dahls Pub og Kjøkken

 

For deg med internasjonal interesse, aktiviteter eller ambisjoner; Vi gjentar fjorårets førjulssuksess med uformell nettverkskveld i de trivelige lokalene til E. C. Dahls Pub & Kjøkken. Her har du mulighet for god prat og nettverksbygging med «internasjonale» medlemmer i NiT, og ikke minst få tips fra et sterkt knippe spesielt inviterte ressurspersoner med bred internasjonal erfaring fra forskjellige områder og geografier, som er tilgjengelige for spørsmål og samtaler. Du får også anledning til å skissere egen erfaring, interesser og behov vedr. det internasjonale markedet. Du får orientering om trender innen juleøl og hva som passer til forskjellig type julemat – og selvsagt god mat og drikke.

Følgende utvalgte «internasjonale» ressurspersoner vil være til stede og være tilgjengelige for spørsmål, råd og tips:

Lars Ove Husby, plassjef Siemens AS, Trondheim
Lang erfaring med kontraktsforhandlinger med tema som teknisk løsning, pris og juridiske betingelser i markedet til Skip (verft og rederi) i Asia og da spesielt Kina, Europa og Nord Amerika.

Gard Ueland, adm. dir. Kongsberg Seatex AS
Er blant annet engasjert i europeisk industrisamarbeid innen anvendelser av satellittbasert posisjonering (GNSS), og har opparbeidet et betydelig nettverk både i forhold til industriaktører, myndigheter og politisk ledelse i Europa.

Kristian Steinnes, professor, NTNU
Har bl.a. EU, Storbritannia og Brexit som spesialområde. Forsket mye på økonomiske, politiske og sosiale prosesser i Europa generelt og Storbritannia spesielt, samt på moderne politisk og økonomisk historie (internasjonal/norsk). Har utgitt diverse publikasjoner med Europa-relaterte tema.

Tom-Ivar Bern, rådgiver internasjonalisering, Innovasjon Norge
Jobber med bedrifter som har ambisjoner om internasjonalisering og vekst. Har i mange år jobbet med sektorer knyttet til havet. Har ansvar for internasjonalisering i Trøndelag og internasjonale bedriftsutviklingsprogram som Global Entrepreneurship og Global Growth.»

Øvrig info

Dato: 28.11.2017
Tid: 18:00
Sted: E. C. Dahls Pub & Kjøkken

 

 

Møteleder
Anne Kath Willumsen, Næringsforeningen i Trondheimsregionen

2017-12-12T16:02:34+01:00