Investor Day

 

I februar var Tequity Cluster med på å bidra til Investor Day i samarbeid med NTNU Accel og Sparebank 1 SMN. Under Investor Day fikk de 12 mest relevante investorklare selskapene i Trøndelagsregionen mulighet til å pitche for rundt 100 investorer med påfølgende investormøter.

Espen Gressetvold, daglig leder for Tequity Cluster trekker frem viktigheten av å bidra til gjennomførelsen av arrangementer som Investor Day.

Det er viktig at Tequity Cluster, som forening for og med investorer og store teknologiselskaper, bidrar til slike arrangementer for å være med på å skape riktige og viktige møteplasser mellom gründere og investorer i Trøndelagsregionen.

Investor Day, denne gangen gjennomført ved Clarion Brattøra, smalt i gang med en rekke foredrag for kunnskapspåfyll for både investorer og gründere. Etterpå var det tid for pitching fra de 12 utvalgte selskapene til stor begeistring fra salen.

I etterkant av pitchingen, fikk investorene mulighet til å delta i en-til-en-investormøte med selskapene. Synergimulighetene gjennom Investor Day er viktig mener Åse Straume, inkubasjonsleder ved NTNU Accel.

Gjennom Investor Day får gründere anledning til å trene på pitching, samt gjennomføre direkte møter med investorer. Dette er investorer som de ellers ikke ville kommet i kontakt med eller oppnådd møte med. Investor Day blir derfor en meget viktig møteplass for både investorer og gründere.

Gjennom en-til-en-møtene lærer gründerene ikke bare det å holde korte og gode investorpresentasjoner, men de får også umiddelbar tilbakemelding på om egen idé er interessant for en investor. Dette gjør gründerene mer rustet til å møte fremtiden.

For Dig Vijay Singh fra DD Waters har Investor Day hatt enorm betydning.

Vi opplevde Investor Day som en god trening for hvordan avholde gode investor presentasjoner og -møter. Dette er lærdom vi tar med oss videre, og som vil ha betydning ved fremtidig kapitalinnhenting.

Har du lyst til å ta en titt på noen lysglimt fra dagen? Ta en titt på denne filmen…..

https://www.facebook.com/ntnuaccel/videos/791032637751005/

2018-04-26T06:12:17+02:00