Investor Day

 

I februar var Tequity Cluster med på å bidra til Investor Day i samarbeid med NTNU Accel og Sparebank 1 SMN. Under Investor Day fikk de 12 mest relevante investorklare selskapene i Trøndelagsregionen mulighet til å pitche for rundt 100 investorer med påfølgende investormøter.

Espen Gressetvold, daglig leder for Tequity Cluster trekker frem viktigheten av å bidra til gjennomførelsen av arrangementer som Investor Day.

Det er viktig at Tequity Cluster, som forening for og med investorer og store teknologiselskaper, bidrar til slike arrangementer for å være med på å skape riktige og viktige møteplasser mellom gründere og investorer i Trøndelagsregionen.

Investor Day, denne gangen gjennomført ved Clarion Brattøra, smalt i gang med en rekke foredrag for kunnskapspåfyll for både investorer og gründere. Etterpå var det tid for pitching fra de 12 utvalgte selskapene til stor begeistring fra salen.

I etterkant av pitchingen, fikk investorene mulighet til å delta i en-til-en-investormøte med selskapene. Synergimulighetene gjennom Investor Day er viktig mener Åse Straume, inkubasjonsleder ved NTNU Accel.

Gjennom Investor Day får gründere anledning til å trene på pitching, samt gjennomføre direkte møter med investorer. Dette er investorer som de ellers ikke ville kommet i kontakt med eller oppnådd møte med. Investor Day blir derfor en meget viktig møteplass for både investorer og gründere.

Gjennom en-til-en-møtene lærer gründerene ikke bare det å holde korte og gode investorpresentasjoner, men de får også umiddelbar tilbakemelding på om egen idé er interessant for en investor. Dette gjør gründerene mer rustet til å møte fremtiden.

For Dig Vijay Singh fra DD Waters har Investor Day hatt enorm betydning.

Vi opplevde Investor Day som en god trening for hvordan avholde gode investor presentasjoner og -møter. Dette er lærdom vi tar med oss videre, og som vil ha betydning ved fremtidig kapitalinnhenting.

Har du lyst til å ta en titt på noen lysglimt fra dagen? Ta en titt på denne filmen…..

Investor Day

I februar arrangerte vi Investor Day til stor suksess! Gjennom dagen fikk 12 selskap fra regionen pitche for et utvalg av investorer, samt gjennomføre investormøter! Her er noen lysglimt fra dagen!

Publisert av NTNU Accel 15. mars 2018

2018-04-26T06:12:17+02:00